Mobile Development.

Site-ul creat trebuie sa afiseze continut de calitate pe orice tip de device. Solutiile software oferite de noi sunt optimizate pentru a se scala automat in functie de ecranul pe care se incarca. Aici putem vorbi de orice tip de ecran, orice rezolutie, orice dimensiune, dar primordiale sunt in acest moment calculatoarele, notebook-urile, ultra-book-urile, laptop-urile, tabletele *in modul landscape dar si portret, telefoanele si televizoarele. In afara de acestea, la cerere putem optimiza software-ul si pentru wearables, POS-uri si alte tipuri de gadget-uri.

Site-ul se va incarca rapid, fiind optimizat pentru tipul de device de la care este accesat. Prin urmare, accesand-ul de exemplu de pe telefon, acesta nu va incarca imaginile la rezolutia lor nativa de 4 sau 8k, ci le va micsora cat mai mult spre rezolutia telefonului respectiv.

La cererea expresa a beneficiarului, se poate optimiza software-ul oferit decat pentru laptop de exemplu si lucrul acesta bineinteles ca va scadea costul de productie a soft-ului. Acest lucru se va reflecta desigur in valoarea contractului.